Hvor lenge er et lån på dagen-tilbud gyldig?

Gyldighet på lån på dagen

Smålån, også kalt lån på dagen er gyldig i 30 dager. Tilbudet er uforpliktende. Lånene søkes i dag digitalt, og svaret får du som oftest samme dag. Har du spørsmål underveis kan banken kontaktes via telefon eller chat.

Hvordan finner du ut hvilken bank som har best vilkår?

Ved å søke på internett får du mange tips til hvor du kan søke om lån. Det er både seriøse og useriøse tilbydere. Mange lover også litt for mye. Det er derfor viktig å lese nøye gjennom alle vilkår. På nettsidene til lånemeglere har de samlet flere banker. Det oppgis renter og vilkår, og det står hvor mange år nedbetaling du kan få hos de forskjellige bankene.

Går det an å få lån på dagen?

Begrepet lån på dagen betyr at svaret på en lånesøknad kommer samme dag, eller i løpet av kort tid. Det betyr ikke at pengene blir utbetalt samme dag. Dagbladet har en artikkel som beskriver fordelene ved smålån/forbrukslån. Det er i samme artikkel oversikt over ulike banker. Som artikkelen beskriver finnes det ikke banker som utbetaler lån samme dag. Svaret kan du få samme dag, eller i løpet av 1-2 dager. Så om du lurer på om det går an å få utbetalt lån på dagen er svaret nei! I Norge er det ikke mulig å få lån på dagen.

Send søknad til flere banker

Ønsker du å slippe å sende mange lånesøknader, men ønsker mange tilbud? Da er det lurt å oppsøke hjemmesiden til en låneagent. Det finnes flere låneagenter. De som er mest kjent er Axo Finans og Lendo. Hos disse låneagentene sendes det inn kun en søknad. Du vil da motta opptil 15-22 tilbud fra forskjellige banker. Lendo tilbyr opptil 15 tilbud. Fra Axo Finans kan du få opptil 22 tilbud fra forskjellige banker.

Fordelene ved å bruke låneagent

Fordelene ved å bruke låneagenter som Lendo eller Axo Finans er mange. Du får da et godt sammenligningsgrunnlag. De kan kontaktes via telefon, chat eller e-post, om det blir behov for hjelp. Det er tidsbesparende, og tilbudene er gratis og uforpliktende. Gjeldsproblemer.com har skrevet en artikkel der det er mye informasjon om låneagenter. Hvem kan du stole på? Hvilke typer lån kan du få? Når tilbudene er mottatt, velger du lånet som passer best! Det er gratis og uforpliktende! Og tilbudene kan sammenlignes i fred og ro!